Hanneke Norbruis

Als meisje studeerde ik klassiek ballet aan de dansacademie in Arnhem, toch heb ik niet voor een leven als danser gekozen. Ik ben modevormgeving aan de kunstacademie ArtEZ in Arnhem gaan studeren, waarna ik mij 23 jaar vol overgave op een dynamische carrière in de kledingindustrie heb gestort.

 

Door de vele reizen die ik zowel zakelijk als privé gemaakt heb, kwam ik in contact met andere culturen, religies en levensopvattingen waarvoor ik mij steeds meer ging interesseren. Zodanig dat ik uiteindelijk het roer volledig heb omgegooid. Ik heb mijn etage in Amsterdam ingeruild voor een karakteristiek huisje in Zaanstad, waar ik de rust vond om bewuster in dit leven te staan.

 

Sinds 2008 geef ik met passie en liefde les in yoga, meditatie en pilates en sinds 2011 run ik mijn eigen YOGA Hanneke Norbruis in Zaandam.

 

Die interesses (yoga, meditatie, ayurveda, yogafilosofie, India, kleding, traditie, folklore, illustratie) combineer ik in Quimbolito.

 

Warme groet, x Hanneke

 

 

1986 -1996: Vast dienstverband als ontwerpster en na verloop van jaren design manager bij C&A, P&C, Mc Gregor, Barbara Farber, Mexx

Sinds 1996 zelfstandig: Klanten o.a Mexx, Oilily, Motionwear Hong Kong, Babyshop Dubai, Jottum, Cakewalk, No No

Enkele voorbeelden van mijn werk op YouTube: Portfolio & Goobledygook

Quimbolito is onderdeel van Studio Norbruis Zaandam

Vestigingsadres: Nicolaes Maesstraat 2-218 - 1506 LB Zaandam

Tel. 0625413523

Dit is geen bezoekadres

Quimbolito is een geregistreerd merk.

 

KvK 34337305

BTW-nr. NL1617.86868.B01